Radio Mi Amigo International Nederlands Deutsch English

DJ's: Keith Lewis

EmailEmail Keith

Keith Lewis

Keith Lewis begon zijn zeezendercarrière bij Abi Nathan's 'Voice of Peace' in het Midden Oosten vanaf het zendschip MV Peace, 'somewhere in the Mediterranean...'

In de mid-80's kwam hij naar Radio Caroline, waar hij voor het eerst werd gehoord in de vroege ochtend van 28 november 1986, vanaf Caroline's nieuwe zendschip Ross Revenge.

<< Keith Lewis 'on air' in de VOP studio aan boord van de MV PEACE

keith_carolinedeck Hij moest veel langer aan boord van de Ross Revenge blijven dan gepland omdat zijn paspoort verliep tijdens zijn tijd op zee, waardoor hij niet meer via de normale route met de tender mee kon. Zijn laatste show was op 19 januari 1987.

In de periode daarna was hij een belangrijk lid van Chis Cary's Radio Nova satellite team. Velen zullen hem dan ook herinneren als de stem van Nova's Camberley studios tijdens de korte periode dat Radio Caroline de Radio Nova satellite transponder had geleend in 1991.

Keith werkte later ook bij Radio Nova International, QEFM, Buzz-FM, EKR en Merlin Network One.

Keith Lewis op het achterdek van Radio Caroline's Ross Revenge >>>

Over zijn tijd op de zendschepen zegt Keith: "Mijn periode bij de "voice of Peace' was verreweg de leukste tijd. Ik kon draaien wat ik wilde en mooi vond, in de hoop dat de luisteraars dat ook vonden. Uit de stapel post die iedere week binnenkwam bleek dat ook het geval.

Caroline was heel anders. Ik had pech: tijdens mijn verblijf heerste er een streng playlist regiem omdat Caroline 558 probeerde de plaats in te nemen van het populaire Laser 558, dat er net mee was opgehouden. Voor mij minder leuk, omdat ik voornamelijk de platenkeus van anderen moest draaien, bepaald niet het echte vrije radio dat ik had verwacht, dus dat werkte voor mij niet zo prettig als ik had verwacht."

"Maar nu bij Radio Mi Amigo International, kan ik weer net als vroeger shows maken waar ik zelf echt iets mee heb, luisteraars enthousiast maken voor mijn eigen platenkeus en geloof me, ik weet echt wel wat ze leuk vinden: eindelijk weer echte Vrije Radio!"

Nu kun je dat zelf beoordelen: iedere zaterdag en zondag 10.00 - 11:00 en 09:00 - 10:00 [CET].©1998 - 2017 - Radio Mi Amigo International

Luister: click op het schip
(192 kbps - hoge kwaliteit stream) listenlive
Bekijk stream programmering

NiEUW: luister live via de (Voor mobiel en trager internet)

Latest News

NIEUWS

...de actuele berichten
About Us

Over ons

...en ons zeezender verleden
click

Facebook

 • Mi Amigo International
 • Special Live event page

 • click

  Twitter

  RadioMiAmigoInt
  click

  YouTube

  Radio Mi Amigo channel
  click

  Mixcloud

  Mi Amigo shows in het archief

  Special Event gemist? Klik hier: Shortwave AM Radio Event of the Year - Live met de hele crew


  Video

  Videos

 • Nederlandse versie
 • Engelse versie

 • Newsletter

  Nieuwsbrief

  Ontvang onze nieuwsbrief
  Newsletter

  Contact

  Mail naar de studio
  Reacties altijd van harte welkom!