Radio Mi Amigo International Nederlands Deutsch English

RADIO MI AMIGO INTERNATIONAL

'Het AM geluid van de Zeezenders met de techniek van nu...'
6085 kHz - Every day! Radio Mi Amigo International brengt het unieke, warme, AM Radio geluid terug in de ether. Geïnspireerd op het geluid van de legendarische 60's en 70's zeezenders als Radio Caroline, Radio Londen, Radio Mi Amigo en Radio Veronica.

Radio Mi Amigo International -inmiddels het snelst groeiende AM radiostation van Europa- staat voor échte vrije radio. Met een internationale live programmering die bestaat uit een gevarieerd aanbod in het Engels, Nederlands en Duits, net als vroeger bij Radio Luxemburg.


RAdio Mi Amigo International "Dit is Radio Mi Amigo International: het AM geluid van de zeezenders met de techniek van nu." Uitzendend vanuit Kall in de Eiffel, dagelijks op de kortegolf: van 9 uur 's ochtends tot 6 uur 's avonds, met een eigen zender op 6085 kHz in de 49 meter band.

En op de middengolf via de zender Riga in Letland op 1467 AM, gericht op Scandinavie, de Baltische staten en Noord Duitsland."


Vrije Radio, in de geest van 'de Gouden tijd van de Zeezenders’, aangepast aan de tijd van nu- en met de techniek van vandaag.

Radio Mi Amigo International -inmiddels het snelst groeiende AM radiostation van Europa- staat voor échte vrije radio. DJ's bepalen zèlf hun muziek en de sfeer van de programma's, grotendeels met muziek gemaakt tussen 1960 en 1988 maar ook met nieuwe muziek als dat past in de flow van het moment.

De internationale DJ crew van Radio Mi Amigo International is grotendeels afkomstig van de voormalige zeezenders Radio Caroline, Radio Mi Amigo, Radio England en de Voice of Peace. Hun vakmanschap en het bevrijdende Free Radio format -met de techniek van vandaag- trekt al geruime tijd een sterk groeiend aantal luisteraars in heel Europa en zelfs daarbuiten.

Buiten de gepresenteerde uren zendt Mi Amigo een verrassende muziekselectie uit: platen zoals die gemaakt en gedraaid werden in die 'gouden tijd van de zeezenders'. Met veel zeldzame, vergeten juweeltjes maar -dankzij het Free Radio concept- in een natuurlijke flow óók met latere- of zelfs nieuwe muziek.

Voor de muziekliefhebbers is Radio Mi Amigo International daarom ook via 5 webstreams 24/7 online, in hoge kwaliteit stereo via internet te beluisteren.


Ons live programma 'Hello Europe' is iedere werkdag te beluisteren om 14:00 uur op 6085 kHz en wordt om 19:00 uur herhaald op 3985 kHz.
Zie het programma schema.

Test transmissions 3985 kHz
Op deze site staat alle informatie over ons, de programma's, het uitzendschema, de webshop en de webstreams. Luister iedere dag via de Korte Golf 6085 kHz naar het echte AM-geluid, of naar onze 24/7 webstream in stereo.

Ontvangstrapporten zijn van harte welkom en worden altijd beantwoord met een QSL kaart.

Ons station is vernoemd naar de MV Mi Amigo, het trotse zendschip van o.a. Radio Caroline en Radio Mi Amigo.
Het schip zond het langs uit van alle zeezenders en veel van onze DJ's maakten er hun eerste programma's...


©1998 - 2017 - Radio Mi Amigo International

Luister: click op het schip
(192 kbps - hoge kwaliteit stream) listenlive
Bekijk stream programmering

NiEUW: luister live via de (Voor mobiel en trager internet)

Latest News

NIEUWS

...de actuele berichten
About Us

Over ons

...en ons zeezender verleden
click

Facebook

 • Mi Amigo International
 • Special Live event page

 • click

  Twitter

  RadioMiAmigoInt
  click

  YouTube

  Radio Mi Amigo channel
  click

  Mixcloud

  Mi Amigo shows in het archief

  Special Event gemist? Klik hier: Shortwave AM Radio Event of the Year - Live met de hele crew


  Video

  Videos

 • Nederlandse versie
 • Engelse versie

 • Newsletter

  Nieuwsbrief

  Ontvang onze nieuwsbrief
  Newsletter

  Contact

  Mail naar de studio
  Reacties altijd van harte welkom!